İletişim Formu

Camping Karaburun

Camping Karaburun

Karaburunun eşsiz doğasıyla başbaşa kalın....

Betonarme otellerden sıkılanlar için keyif dolu bir tatil deneyimi sizleri karaburun'da ağaçların arasında yer alan tiny house konforunda karavan otelimize bekliyoruz.

Güneşte karavan otel izmir'in en küçük ilçelerinden olan karaburun'da yer almaktadır. Eğlenhoca köyü nde yer alan tesisimiz 10 adet karavandan oluşmaktadır. Her sene binlerce misafir ağarlayan tesisimiz karaburun'da karavan otel arayanların gözde mekanı olmak için tesisimizi her geçen gün bir adım ileriye taşımaktayız.  Tüm karavanlarımızda tv, klima, buzdolabı, double yatak, duş ve wc bulunmaktadır.  Karavanlarımızda 2 yetişkin 1 çocuk rahatlıkla konaklayabilmektedir. Karavan konaklamalarında sabah kahvaltısı konaklama fiyatına dahildir.

Aylık karavan kiralama, Haftalık karavan kiralamalarına özel kampanyalı fiyatlarımız mevcuttur. Güneşte karavan otele erken rezervasyon yaptırarak tatilinizi garantiye alabilir uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Karaburunda karavan otel arıyorsanız sizleri güneşte karavan otele bekliyoruz. 

Aşağıdaki bilgi al butonuna tıklayarak yerinizi ayırtabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait