İletişim Formu

İzmir'de Kamp

İzmir'de Kamp

Ege'nin eşsiz doğasıyla başbaşa kalın...

İzmir'in karaburun ilçesinde bulunan kamping tesisimiz sizlere doğa ile iç içe keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.

Karaburun izmir'in en küçük ilçelerindendir. Doğanın en saf hali bozulmamış nadir kalan bölgelerdendir. Karaburunda bulunan karavan otel tesisimiz sizlere 10 adet karavan ile hizmet vermektedir. Tüm karavanlarımız tiny house konforunda olup yaşam alanı oldukça keyiflidir. Karaburun'da karavan otel ya da karaburunda kamping arıyorsanız sizleri güneşte karavan otel'e bekliyoruz. Tesisimizde açık otopark, yüzme havuzu ve cafe restaurantımız bulunmaktadır.

Karavanlarımızda klima, double yatak, Ketıl,tv, duş & Wc bulunmaktadır.  Ağaçların içerisinde karaburunun en keyifli lokasyonunda huzur dolu bir karavan deneyimi için yerinizi ayırtın.

Her sene Karaburunda karavan otel ya da karaburun camping arayan yüzlerce misafir ağırlamaktayız. Konaklamalarınızda sabah kahvaltısı ücrete dahildir. Güneşte restaurant'ta hazırlanan eşsiz organik kahvaltımız ile güne başlamanın hazzına doyamayacaksınız. Karavanlarımızda 2 yetişkin 1 çocuk rahatlıkla konaklayabilmektedir.  Aynı tesis içerisinde bulunan restaurantımızda haftanın 3 günü canlı müzik ya da fasıl organizasyonları düzenlenmektedir. 

Karaburunun en iyi et restaurantlarından olan tesisimizde lezzet dolu bir tatil deneyimi yaşayın.  


Detaylı bilgi ve rezervasyon için aşağıdaki bilgi al butonuna basarak iletişime geçebilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait